7. ročník Šurianskej športovo nenáročnej olympiády seniorov

Vo štvrtok 22. augusta 2019 sa na  futbalovom štadióne v Šuranoch konal už 7.ročník Šurianskej športovo nenáročnej olympiády seniorov, ktorú organizoval Domov Jesienka Šurany pod záštitou primátora Mesta Šurany Ing. Mareka Oremusa a s finančným príspevkom Nadácie ZSE.

 „Pripadla nám milá, ale najmä veľmi dôležitá úloha zorganizovať siedmy ročník olympiády seniorov“ prihovoril sa na úvod riaditeľ Domova Jesienka Ing. Peter Bartovič. K prítomným sa prihovoril aj zástupca primátora Mesta Šurany Ing. František Tamašovič, ktorý poprial súťažiacim veľa športových úspechov a oficiálne zahájil siedmy ročník olympiády seniorov.

V sprievode olympijskej hymny sa priniesla olympijská vlajka a rozhorel sa olympijsky oheň. Súťažiaci ako aj rozhodcovia zložili slávnostný sľub. Hlavným rozhodcom bol Ing.  Štefan Letko. Súťažiaci si zmerali sily vo vrhaní šípok, hode granátom na cieľ, hode tenisovou loptičkou na kôš, zhadzovaní plechoviek, slalome s vajíčkom na lyžičke a kope na bránku.

Po skončení všetkých disciplín sa prešlo k vyhodnoteniu a odovzdaniu diplomov a medailí, ktoré odovzdal Ing. František Tamašovič.  Na prvom mieste sa umiestnilo DCS Nitriansky Hrádok, druhé miesto získalo DCS Kostolný Sek, na treťom mieste skončilo DCS Šurany. Na štvrtom mieste sa umiestnili súťažiaci z Domova Jesienka a piate miesto obsadilo nové družstvo SZZP Šurany. Olympiádu ukončil zástupca primátora Mesta Šurany, ktorý odovzdal “organizátorskú štafetu“ SZZP Šurany – organizátorovi 8. ročníka Šurianskej športovo nenáročnej olympiády seniorov. Najstarším účastníkom olympiády bol pán Ján Kuchynek z družstva Domova Jesienka.

Po športovej časti sa prešlo ku kultúrnemu programu, v ktorom vystúpila ženská spevácka skupina Šurianka, mužská spevácka skupina Váraďani. Pre prítomných bolo pripravené občerstvenie.

Za pomoc a spoluprácu pri organizovaní olympiády ďakujeme zamestnancom Domova Jesienka a Mestského kultúrneho strediska.  Seniori sa už teraz tešia na ďalší ročník ŠŠNO seniorov.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ