Malý futbal starých pánov v Nitrianskom Hrádku

V sobotu 17. augusta 2019 sa na futbalovom ihrisku v Nitrianskom Hrádku konal futbalový turnaj „Malý futbal starých pánov“, ktorý zorganizovalo OZ Hrádocká Venuša, Pohostinstvo na ihrisku a Rybník Mederčina.

Futbalový turnaj otvorila poslankyňa MsZ za MČ Nitriansky Hrádok Andrea Heclová a bližšie informácie o turnaji poskytol p. Jozef Hádek. Pozvanie na turnaj prijal poslanec MsZ Šurany za časť Argentína JUDr.Roman Porubský. Turnaja sa zúčastnilo 5 družstiev – tím „Biely”, tím „Žltý”, tím „Mladý”, tím „Šurany” a tím „Húlani“.

Pred uskutočnením turnaja sa konali niekoľkodňové prípravy, v rámci ktorých sa zakúpili bránky a farba na bránky. Bránky zakúpili: Marek Zaťko a Oto Rybár. Rekonštrukciu bránok – hoblovanie, natieranie zrealizovali Marek Zaťko, Marek Rybár, Jozef Hádek a Ondrej Fridrik. Ihrisko na turnaj pripravil Ondrej Fridrik.

Turnaj podporili spoločnosti Coop Jednota Nové Zámky sumou 20€, Novofruct Nové Zámky svojimi výrobkami, VOLVO – p. Bečka darom pre víťazný tím, Rybník Mederčina s prípravou občerstvenia, Pohostinstvo na ihrisku – Vojtech Huliczka sudom kofoly, poslankyňa MsZ za MČ Nitriansky Hrádok Andrea Heclová sudom piva, Mestské kultúrne stredisko Šurany a OZ Hrádocká Venuša ozvučením a cenami.

Víťazným tímom turnaja sa stal tím “Šurany”, druhé miesto obsadil tím „Žltý”, na treťom mieste skončil tím „Mladý”. Štvrté miesto obsadil tím „Húlani“ a na piatom mieste skončil tím „Biely”. Ak je vôľa a spojenie dobrého tímu ľudí je možné zorganizovať veľa akcií. V Nitrianskom Hrádku sa takýto tím našiel – ďakujeme.

Organizačný výbor turnaja

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ