Klubová seniorská olympiáda 2024

Olympijská myšlienka – rýchlejšie, vyššie, silnejšie – je aktuálna aj v súčasnosti a platí pre všetky druhy športov  a pre všetkých, ktorí majú radi pohyb a šport. Šurianska klubová olympiáda je príležitosťou a možnosťou, kedy sa šurianski seniori môžu  pobaviť a zmerať si navzájom svoje schopnosti a športové  zručnosti. Tohtoročnej olympiády, ktorá sa konala 11. septembra 2024 na Rybníku Mederčina v Nitrianskom Hrádku, sa zúčastnili súťažné družstvá – Domov Jesienka, DCS Kostolný Sek, DCS Nitriansky Hrádok a DCS Šurany.  Klubová olympiáda začala krátkou úvodnou ceremóniou, nechýbala hymna, vlajka a sľuby súťažiacich a rozhodcov.  Zástupcovia jednotlivých centier súťažili v piatich disciplínach   – šípky, hod granátom na cieľ, slalom s lyžičkou, hod do vedra a kop na bránku.  K najúspešnejším disciplínam patril hod granátom na cieľ.  Seniori sa však bavili aj počas súťaženia v iných disciplínach.  O dobrú náladu sa postarali muzikanti z Nitrianskeho Hrádku.

Víťazi v jednotlivých disciplínach:

šípky – Peter  Zajíček

hod granátom – Magda Hamarová

slalom s lyžičkou – Darina Koláriková

hod do vedra – Darina Koláriková

kop na bránku – Jozef Hlavatý.

Celkovým víťazným družstvom boli súťažiaci DCS Šurany, striebornú medailu si odniesli súťažiaci DCS Nitriansky Hrádok, tretiu priečku obsadil tím DCS Kostolný Sek a štvrté miesto si odniesli klienti Domova Jesienka. 

 Na príprave a organizácii klubovej seniorskej olympiády sa podieľali viaceré organizácie – Mesto Šurany, MsKS Šurany, OZ Spoločne ďalej a JB services, ktorým patrí poďakovanie.  Podujatie sa uskutočnilo s finančným príspevkom Nitrianskeho samosprávneho kraja.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Oznámenie protispoločenského konania

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ