V Šuranoch boli princezné z celého sveta

Simonka, Amanda, Katka a ďalšie princezné (bolo ich vari dvadsať) sa spolu s čertíkmi, hasičmi, futbalistami  a všakovakými chrobáčikmi veselo zvŕtali na parkete spoločenskej haly. Bola nedeľa 11. februára 2024, vrcholili fašiangy a Kolpingova rodina v Šuranoch spolu s mestským kultúrnym strediskom a miestnym spolkom Slovenského červeného kríža pripravili pre rodiny s deťmi i starými rodičmi tradičné „batôžkové“ fašiangové posedenie. To tohtoročné bolo už 27. v poradí.

Deti s maskami aj bez nich sa fašiangovej atmosfére tešili nemenej ako ich rodičia a starkí. Súťažili ostošesť, tancovali na Mandarínku Darinku, naháňali farebné balóny, vypočuli si legendárnu uspávanku Michala Dočolomanského o Mackovi Uškovi, aj ústrednú melódiu z rozprávky Perinbaba. A boli v neustálom pohybe. Princeznám síce podchvíľou vadili dlhé šaty a závoje, ale veľa si z toho nerobili. Po očku sledovali, aké ceny ich čakajú, keď im šťastena prihrá tombolovú výhru. A treba povedať, že sponzori boli skutočne štedrí.

Vrcholom všetkého bolo fotenie sa s veľkým, vari trojmetrovým, bielym medveďom a párom maxi myšiakov. Proste báječné fašiangové zážitky.

Ktovie, kde život dievčatká v čarovných kráľovských šatách zaveje. Ale jedno je isté: v nedeľu na fašiangovom maškarnom plese boli princeznami.

                                                                                             Text:  (op)

                                                                                              Foto: (mm), (op)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ