Slávnostná akadémia k 60. výročiu

Dňa 2. 6. 2023 sa v Spoločenskej hale konala Slávnostná akadémia pri príležitosti 60. výročia založenia našej základnej školy na  Bernolákovej ulici.

Pred 60 rokmi sa prvýkrát otvorili brány novej budovy školy, ktorá privítala svojich prvých žiakov. Dnes je“ Bernoláčka“ moderná, otvorená svetu, ale nezabúdajúca na svoje historické korene.

Toto jubileum bolo príležitosťou na spomienky, oslavy a hodnotenie.

Za 60 rokov prešlo bránami školy veľa žiakov, ktorí práve tu získali základ pre svoje budúce profesionálne zameranie. Mnohí z nich dnes úspešne pôsobia v štátnej správe, samospráve, na stredných, či vysokých školách, v odborných a vedeckých inštitúciách, v súkromných firmách na Slovensku a v zahraničí. Mnohí sú úspešní lekári, učitelia, podnikatelia, športovci a umelci.

Pozvaní boli terajší aj bývalí pedagogickí a nepedagogickí zamestnanci školy, predstavitelia Mesta Šurany, členovia Rady školy, poslanci mestského zastupiteľstva, riaditelia šurianskych škôl, bývalí absolventi školy, ale aj predstavitelia NIVaM a ŠŠI.

Kultúrnym programom prispeli žiaci pod vedením pani učiteliek, v ktorom predviedli svoje schopnosti v tanci, speve, recitácii a v hre na hudobný nástroj.

Chceli by sme sa poďakovať všetkým naším sponzorom, hlavne Mestu Šurany, MsKS Šurany, SOŠ Gastronómie a služieb Šurany, Združeniu rodičov pri ZŠ, OKTeam, Oremus Slovkvet, Miroslavovi Majerčíkovi, ako aj bývalým absolventom Branislavovi Jakabovi, Jakubovi Malíkovi, Dáriusovi Kočimu, Matejovi Rodnému a ďalším, ktorí pomohli pri úspešnej realizácii slávnostnej akadémie.

 

Srdečne ďakujeme!

 

 

Mgr. Erika Zajíčková

Autor foto:  Ing. Miroslav Majerčík

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ

Stavanie mája - Kostolný Sek