Koncert učiteľov ZUŠ T. Sládkoviča Šurany

Aj tento rok si učitelia ZUŠ T. Sládkoviča v Šuranoch pripomenuli výročie narodenia učiteľa národov J. A. Komenského. Tento sviatok oslávili koncertom.
Dňa 28. marca 2023 opäť predviedli svoje umenie tí, ktorí zasvätili život hudbe a jej odovzdávaniu mladším generáciám. V šurianskej synagóge predstavili sedemdesiat minút hudby rôznych žánrov.

V bohatom programe zazneli známe melódie a skladby od skladateľov:, Piazzola, Webber, Leoncavallo, Offenbach , Holopainen, G. Moor a iných. Program gradoval až do posledných tónov. Na záver koncertu sa predstavil aj Školský orchester pod taktovkou p. učiteľky E. Haluzovej v dvoch skladbách umocnených spevom pedagógov. Cieľom tohto koncertu bolo , aby žiaci videli svojich pedagógov nielen ako učiteľov, ale aj ako umelcov. Deťom dnes chýbajú pozitívne vzory. Na koncerte mali možnosť vidieť, že ak sa človek snaží, môže dosiahnuť veľa.

Svoju spokojnosť vyjadrovalo obecenstvo búrlivým potleskom. Primátor mesta Mgr. Marcel Filaga , poďakoval učiteľom za ich výkony, nielen interpretačné, ale aj pedagogické, ružami.
Takisto aj Rodičovská rada. Za prístup k detským talentom a ich rozvoju v umeleckom svete.
V závere, riaditeľka ZUŠ vyjadrila obdiv aj poďakovanie svojim učiteľom za ich obetavú a kreatívnu prácu a zaželala im do ďalšej umelecky plodnej budúcnosti veľa síl a pozitívnej energie.

 

Mgr. Helena Farkasová, DiS.art.
riaditeľka školy

foto Renáta Kozlíková

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ