Na tom Našom plese

Plesová sezóna 2023 bola v Šuranoch otvorená plesom organizovaným Mestským kultúrnym strediskom Šurany, ktorý sa uskutočnil v piatok 13. januára 2023 v Spoločenskej hale. Úvodným valčíkom ho zahájil primátor mesta Šurany, Mgr. Marcel Filaga. Spolu s zástupkyňou primátora, Ing. Miroslavou  Záhorákovou, boli  hosťami plesu. Tanečný parket sa zaplnil tanečnými pármi, ktoré zaplnili vyzdobenú sálu. DJ Sládeček prítomným hral do tanca, do  playlistu zaradil ľudové aj moderné tanečné melódie. Dôkazom toho, že sa trafil do ich vkusu je skutočnosť, že bol parket neustále plný tanečníkov  a  počas hudobnej produkcie  takmer nikto nesedel.

Súčasťou plesu bola aj bohatá tombola. Organizátorom sa podarilo pripraviť pre návštevníkov 34 cien do tomboly. Prvou cenou bol televízor, v tombole boli rôzne poukážky, kabelka, výdajník vody, knihy, darčekové koše, paplóny a podobne. Jednou z cien bola i polovička prasiatka.  Všetkým sponzorom patrí poďakovanie. Všetci vyžrebovaní sa isto, tešili. Tak bolo na Našom plese.

Veselé fašiangové obdobie v roku 2023 bude trvať do utorka, 21. februára a počas tohto obdobia  sa organizuje ešte niekoľko plesov a zábav. Treba si len správne vybrať.

JK

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ