Hračky a móda 80-tych rokov

Leto je časom voľna, dovoleniek a prázdnin. Obyčajne  mesiace júl a  august  majú voľnejší režim a všetci máme viac času na záľuby a zábavu. Mestské kultúrne stredisko Šurany pripravilo pre verejnosť pestrý program Šurianskeho kultúrneho leta 2022. Počas mesiaca júl sa na ulici M.R.Štefánika každý štvrtok o 20.00 hod konali koncerty hudobných skupín. Hudobná skupina 2 + 1 hrala 7. júla, rocková kapela Dlhá doba 14. júla, 21. júla si návštevníci vypočuli vystúpenie skvelej nitrianskej skupiny E.R.O. Group a posledný júlový štvrtok bol venovaný hudbe 80-tych rokov v podaní kapely ROCK-Y. Jeho súčasťou  bolo i podujatie, ktoré dostalo názov Hračky a móda  80-tych rokov. Deti mali možnosť pohrať sa s bábikami, kočiarikmi, mončikákmi, vojakmi, indiánmi, tatrovkou a  inými hračkami z tej doby. Niektorí sa naučili hrať “gumu” a “škôlku”, vyskúšali si jazdu na skateboarde, alebo postavili garáž z Chevy. Módu 80-tych rokov predstavili pracovníčky šurianskej knižnice. Modely boli originálne, dopĺňali ich napríklad kočík, ktorý už má už svoju históriu alebo nezabudnuteľné céčka.

Podujatie sa uskutočnilo s finančnou podporou NSK. Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa pripravili a uskutočnili toto podujatie.

JK

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ