IX. ročník Šurianskej desiatky - 16. október 2021

Tradičný beh mestom Šurianska desiatka a jej deviaty ročník bežal v krásnom slnečnom  počasí a zúčastnilo sa ho rekordný počet pretekárov – 330 registrovaných bežcov. Hlavným organizátorom bolo Gymnázium Šurany a spoluorganizátorom Mesto Šurany. Bežalo sa podľa vekových kategórií a do dopoludňajších pretekov sa zapojilo celkom 131 detí. Prvý beh najmenších bol odštartovaný o 10,30 hod. Hlavný beh  odštartoval podpredseda Nitrianskeho samosprávneho kraja  Igor Éder a do neho sa zapojilo 12 bežeckých kategórií. Hlavný mužský beh mal dĺžku 10 km, ženy bežali polovičnú trať, okrem nich sa bežalo 3 km a 2 km. Medzi pretekármi bola mladá nádejná paraolympionička zo Šurian, Viktória Balážová, nevidiaca športovkyňa, ktorá so sprievodcom vo svojej kategórii dobehla tretia. Diváci ju odmenili dlhotrvajúcim potleskom a obdivom.

Šurianska desiatka sa v roku 2019 neuskutočnila pre covidovú pandémiu, ale jej 9. ročník bol vydareným podujatím. Poďakovanie patrí všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili o jeho organizáciu a uskutočnenie.

JK

Fotograf: Renáta Kozlíková

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ