Deň detí plný športu a tvorivosti

Občianske združenie Hrádocká Venuša a Centrum voľného času v Šuranoch za podpory sponzorov usporiadali oslavy Medzinárodného dňa detí v areáli CVČ v mestskej časti Kostolný Sek s názvom Deň detí plný športu a tvorivosti. Podujatie prišiel podporiť primátor mesta Šurany Ing. Marek Oremus a poslanci Mestského zastupiteľstva.Organizátori pripravili pre deti nielen zo Šurian, ale aj zo širokého okolia športové aktivity – skákanie vo vreci, zhadzovanie kolkov, šanca dať gól, dopravné ihrisko, prekážkovú drahú a veľa dalších. Nechýbali kreatívne dielne, maľovanie na tvár, minidiskotéka, preteky motokár, ukážky prvej pomoci, ukážky techniky hasičov, ukážky súťaženia mladých šurianskych hasičov, či ukážky hasenia v podaní dobrovoľných hasičov z Kostolného Seku a Šurian. Krátky kultúrny program si pripravila tanečná škola Viva. Za každú splnenú aktivitu boli deti odmenené sladkou odmenou a darmi od sponzorov. Počas horúceho dňa organizátori nezabudli ani na pitný režim a malé vitamíny v podobe jabĺk.

Ďakujeme všetkým, ktorí akokoľvek pomáhali s organizáciou osláv Dňa detí, všetkým zúčastneným a samozrejme všetkým sponzorom.

BJ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ