Ihriská v rekreačnom areáli Tona

Šurianska Tona, obľúbený rekreačný areál, počas tohto leta navštevuje  čoraz viac návštevníkov. Jedným z dôvodov je isto aj skutočnosť, že podmienky na oddych a kúpenie v štrkovisku sa výrazne zlepšili. Okrem upravených pláži si návštevníci môžu užívať aj športové aktivity. Verejné plážové volejbalové a streetballové ihrisko v Tone vytvorili spoločne Občianske združenie Inšpirujme svet, Mesto Šurany, DHZ Kostolný Sek, DHZ Šurany, Martin Kečkéš AUTO-MIX, SOŠ Gastronómie a služieb Šurany, Bufet u Dula, Pizzéria Rioba, športoví nadšenci a dobrovoľníci, ktorým sa podarilo za krátky čas uskutočniť spoločný projekt slúžiaci všetkým. Popri kúpaní a  relaxovaní sai môžu oddychujúci zabávať aj športovými aktivitami,. Všetci športuchtiví návštevníci sú vítaní. Volejbalové a basketbalové lopty  si môžu zadarmo zapožičať v niektorom z bufetov. Ihriská sú k dispozícii denne až do ukončenia letnej sezóny.

Poďakovanie patrí všetkým, ktorí pomohli dobrej veci, aby leto v šurianskej Tone bolo znovu nezabudnuteľné pre všetky vekové kategórie a pre návštevníkov zovšadiaľ. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ