Vianočné posedenie pre dôchodcov

        Vedenie mesta Šurany každoročne pripravuje pre seniorov vianočné posedenie, ktoré  býva  spojené s programom a hudobnou produkciou. Obyčajne býva v čase medzi vianočnými sviatkami a Silvestrom. Tohtoročné posedenie sa uskutočnilo trochu skôr, už 19. decembra o 13,00 v Spoločenskej hale Šurany.

Každoročne sa toto stretnutie začína príhovorom primátora mesta, Ing Marekom Oremusom. Zameral sa na hodnotenie končiaceho roka, spomenul niektoré investičné akcie, ktoré sa uskutočnili v roku 2019, ale hlavne zaželal prítomným do ďalšieho roku veľa zdravia a pokoja. O humor, zábavu a vtipné scénky sa na podujatí postaral hosť z neďalekého Bánova, klaun, mím, herec, scenárista,, režisér a principál divadla Teáter Komika, Adrián Ohrádka. Priniesol si zo sebou aj originálnu pomôcku, legendárny, historický “papašír” / 100- ročný bicykel/, s  ktorým zabával prítomných tak, “ako mu huba naróstla”. Po jeho vystúpení  sa mohol rozbaliť krásny vianočný darček, ktorý vedenie mesta pripravilo pre seniorov – vystúpenie stálice slovenskej hudobnej scény Marcely Laiferovej . Svoj program vystavala  zo známych skladieb, ako Lampy už zhasli, Pod bielou alejou, ale pridala aj krásne vianočné koledy, ktorými rozospievala celé publikum. V prestávkach si vybraní mohli dať čítať z ruky a pani Laiferová ich potešila aj takýmto spôsobom. Svoje vystúpenie ukončila Tichou nocou a mnohých ňou dojala.   Krásne vystúpenie Marcely Laiferovej vystriedali Šurianski tamburáši, ktorých spevácky  doprevádzala Miroslava Galbavá. Muzikanti  z kapely EF Band  hrali prítomným do tanca až do konca.

            Poďakovanie patrí vedeniu mesta aj všetkým účinkujúcim. Nech vianočné sviatky prežijú všetci v pokoji a v kruhu svojich blízkych. 

JK 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ