Prázdninová knižnica v Šuranoch

Počas  jarných prázdnin boli  v šurianskej knižnici pripravené aktivity spojené s knihou a čítaním v projekte nazvanom Prázdninová knižnica. V  pondelok, strede a v piatok  dopoludnia sa  mohli deti pobaviť a zoznámiť sa s novými literárnymi kamarátmi. V pondelok  im spoločnosť robila Analfabetka Negramotná. Zoznámila deti s Pippi Dlhou Pančuchou, Jankom Hraškom   a inými.  Harryho Pottera si pripomenuli cez hudbu z filmu. Dievčatko Sofia a jej nová hračka – tekvička – boli predstavené v stredu.  Tekvičku si deti nakreslili, urobili si, podobne ako Sofia, malú hračku z okrasnej tekvičky a zistili, ako je možné mať rád zeleninu. Piatkové predpoludnie bolo venované zvieratkám z príbehu Žabiak a cudzinec. Deti spoznali novú rozprávku od spisovateľa Maxa Velthuijsa,  zahrali sa divadielko na motívy príbehu a z encyklopédie zvierat sa dozvedeli ďalšie informácie o zvieratách z príbehu. A keďže hlavný hrdina príbehu. potkan, v rozprávke ostatné zvieratká pozval na piknik, malé občerstvenie bolo na záver.

Začal sa mesiac marec, mesiac s prívlastkom Mesiac knihy. Pracovníčky MsK M.Matunáka pripravujú pre návštevníkov viaceré podujatia pre všetky vekové kategórie.

JK    

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ