Poďakovanie

Vážení občania,

Mesto Šurany v rámci projektu Lidl ihrisko Žihadielko 2020 uspelo a v celkovom poradí zúčastnených miest a obcí obsadilo 8. miesto s celkovým počtom 508 270  odovzdaných hlasov.  Touto cestou by som chcel poďakovať všetkým, ktorí sa do hlasovania zapojili a pričinili o to,  aby sa v našom meste mohlo vybudovať krásne a moderné ihrisko.

Ďakujeme za každý hlas odovzdaný za Šurany!

V súčasnosti nás čaká príprava priestorov na osadenie Ihriska Žihadielko, ktoré  je navrhnuté a realizované spoločnosťou, ktorá má dlhoročnú tradíciu v tejto oblasti.  Herné prvky sú z odolných materiálov a spĺňajú prísne kvalitatívne a bezpečnostné kritériá. Po konzultácii a obhliadke priestorov na osadenie ihriska, bol spoločnosťou LIDL a spoločnosťou PLAYSYSTEM  odsúhlasený a vybraný pozemok – park Ž. Bosniakovej, ktorý spĺňa všetky potrebné kritériá na výstavbu detského ihriska. Verím, že spoločnými silami budeme môcť toto ihrisko slávnostne otvoriť a odovzdať do užívania našim najmenším obyvateľom.

Patrí Vám veľké Ďakujem!

 Ing. Marek Oremus,v.r.

  primátor mesta Šurany

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Zber komunálneho a separovaného odpadu od 1.1.2024

Informácia pre občanov o zmene zberu komunálneho a separovaného odpadu v meste Šurany

Rýchle oznamy

wdt_ID Pridané Oznam

Zoznam daňových dlžníkov

Prístroj na záchranu ľudského života

Bezplatné poradensko-psychologické služby

Pomoc obetiam trestných činov

Ukrajina - informácie

Účasť mesta Šurany na projekte SAPIENTIA VERO HONOREM

Odkaz primátorovi

Vedeli ste, že cez novú webovú stránku môžete poslať podnet, otázku či odkaz priamo primátorovi mesta ? Využite priamu komunikáciu s mestom. Môžete poslať správu priamo z webu cez náš kontaktný formulár.

Virtuálne prehliadky v Google mapách

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska

Archív videí zo zasadnutí MsZ